Интернет кредити — удобното кредитиране

07.06.2016

 

 Ако планирате покупки по интернет, често можете да си спестите неудобството и рисковете свързани с регистрация на кредитната ви карта, използвайки услугата интернет кредити. Можете да изтеглете подобен кредит за минути, да поръчате стоката или услугата, от която се нуждаете и накрая да заплатите с него. А връщането става също толкова бързо и лесно.

 

 Причината интернет кредитите да се предпочитат все повече, не са само условията по кандидатстване — вече можете да подадете документи за тях буквално от всякъде, а попълването на формулярите не отнема повече от няколко минути.

 

 Не е необходимо да посещавате офис на фирмата, или банков клон. Единственото, което трябва да направите, е да имате връзка с интернет и да наберете името на сайта, от който искате да изтеглите кредита. Попълването на електронната форма, отнема няколко минути, а одобрението отнема не повече от половин час. Друга причина тези кредити да са толкова популярни, е, че не е необходимо да доказвате доходите или да разчитате на поръчител.

 

Защо интернет кредитите са толкова евтини?

 

 Един от въпросите, който много потребители си задават, е, защо тези кредити са толкова евтини. Причините са поне 5 — кратки срокове, силна конкуренция, създаване на кръг от лоялни клиенти, висока възвръщаемост на кредитите и не на последно място — по-голямата свобода на кредитиране.

 

 Никой кредитен консултант няма да отпусне кредит от банка, без да поиска справка за състоянието ви и трудовия ви договор. При интернет кредитите нямате такива проблеми — основно тяхно преимущество. Друго предимство е фактът, че можете да подадете документи по всяко време на денонощието, а одобрението става за минути.

 

 Не по-малко важно преимущество е и фактът, че интернет кредитите позволяват да пазарувате бързо по интернет, без рискове. Поръчвате продукта, плащате го чрез интернет кредит, а после покривате кредита бързо или на вноски, по удобен за вас начин. Без да се притеснявате, че при покупка от чужбина личните ви данни могат да бъдат откраднати.