Мини Заем и Уеб Брокер ще си сътрудничат в полза на всички свои клиенти

29.03.2017

 

   

Нуждаете се от спешни пари до заплата, но няма кой да ви помогне? Чували сте за бързи кредити и ви се иска да кандидатствате, но попълването на формулярите ви се струва сложна задача, а и нямате достъп до интернет?

 

За всички, които изпитват подобни затруднения, от 01.03. 2017 година Мини Заем и консултантска компания „Уеб Брокер” стартират партньорска програма на територията на цялата страна.

 

Целта на съвместното сътрудничество между двете компании е да се даде възможност на всеки, който има нужда от допълнителни финансови средства, но изпитва някакви затруднения при кандидатстването за онлайн кредити да получи професионална помощ.

 

Като част от една от най-стабилните небанкови финансови организации в страната (Изи Финанс), онлайн платформата за предоставяне на онлайн кредити MiniZaem.bg предлага на своите клиенти заеми до заплата и кредити на вноски.

 

Условията по кандидатстването, одобрението и усвояването на отпуснатите финансови средства става бързо, лесно и в рамките на деня.

 

Онлайн заем до заплата

 

Мини Заем предоставя заем до заплата до 500 лв. на всички свои клиенти, които имат спешна нужда от пари и които са сигурни, че могат да погасят задълженията си в кратки срокове. Единственото условие към кандидатстващите за бърз заем до заплата е да притежават лична карта.

 

Кандидатстването става бързо и лесно през онлайн платформата на MiniZaem.bg, а одобрението не отнема и 30 минути.

 

Кредит на вноски

 

Вторият вид онлайн заем, който от Мини Заем предоставят на своите клиенти е кредит на вноски. Размерът на кредита е до 1800 лв., а погасяването се извършва на вноски от 6 до 14 месеца. Условията и начинът за кандидатстване за кредит на вноски е същият като при кредита до заплата.

Кредитоискателите, които се нуждаят от допълнителни разяснения, изпитват някакви затруднения при попълване на формулярите или нямат компютър и интернет под ръка, могат да посетят офисите или на Мини Заем или на консултантска компания Уеб Брокер, където ще им бъде указана нужната професионална помощ.

 

Изберете сума до лв.
лв.
За колко време? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
За връзка с нас
0700 100 76
Работно време
Понеделник – Петък
от 9.00 до 18.00 часа
Събота - от 10 до 17 ч.
Неделя - почивен ден