25% по-ниски разходи по кредитите от Черен Петък до Коледа

25% по-ниски разходи по кредитите от Черен Петък до Коледа
23.11.2022


Коледа е време за събиране с близки и приятели, за празнуване, почивки и пътувания.

Вие също обичате коледните и новогодишните празници, но тази година инфлацията е толкова голяма, че не сте успели да спестите достатъчно средства, за да посрещнете празниците така, както ви се иска.

От небанкова финансова институция Мини Заем са напълно наясно със задълбочаващата се икономическа криза в страната, затова стартират специално за своите клиенти промоционална коледна кампания с отстъпки по кредитите от 25%.

Кампанията стартира на 25.11 и приключва на 24.12.22.

Така всеки, който има нужда от финансова подкрепа, може да кандидатства за кредит (до заплата или на вноски) и да го изплати с една четвърт по-малко  разходи.

За заем с отстъпка могат да кандидатстват както редовни, лоялни клиенти на кредитната организация, така и хора, които досега не са се възползвал от кредитните продукти, предлагани от Мини Заем.

Имате нужда от финансова помощ, за да посрещнете празниците подобаващо? Или ви трябват средства, за да отидете на мечтаната зимна ваканция? А може би не ви достигат пари, за да купите подаръци на черен петък?

Няма никакво значение за какво ви трябват финансови средства!

Просто влизате на страниците на небанковата финансова институция в периода на коледната им промо кампания (от 25.11 до 24.12.2022 година), избирате вид кредитен продукт и кандидатствате.

От Мини Заем ще разгледат искането ви и до няколко минути ще ви върнат отговор дали сте одобрени или не.

Ако всичко е наред, желаната сума ще ви бъде преведена по сметка, а вие ще спестите 25% от разходите по погасяването на заема.

Защо да поискате заем от Мини Заем за Коледа?

От създаването си до днес кредитната организация работи в полза на обикновените хора. Хората, които се трудят усилено и които понякога се нуждаят от малко финансова подкрепа в точния момент.

Компанията не само предлага кредитни продукти при едни от най-изгодните лихви, но и през цялата година реализира различни промо кампании с големи отстъпки от разходите по кредитите.

Затова, имате ли нужда от допълнителни средства за Коледа, не се колебайте, а поискайте своя заем от 25.11 до 24.12.2022 година.

И го вземете с 25% отстъпка!