Вземи кредит с 15% отстъпка от Мини Заем и кажи „да” на летните забавления

Вземи кредит с 15% отстъпка от Мини Заем и кажи „да” на летните забавления
28.07.2022

Цяла зима правиш планове къде да отидеш на почивка през лятото. Обмислил си всичко до последния детайл и нямаш търпение да дойде времето, в което да събереш багажа и да поемеш на път.

И малко преди това да се случи се появява изненадващ разход, който проваля всичките ти планове.

Нима наистина ще отложиш заслужената си почивка за другото лято? Нима ще останеш в града, докато всичките ти приятели и колеги разпускат на прохлада в планината или на брега на морето?

Не е нужно да се отказваш от нещо толкова дълго чакано, само защото парите не ти достигат.

Просто трябва да поискаш кредит от Мини Заем по време на промоционалната им кампания и можеш спокойно да стягаш багажа и да тръгнеш на път.

Кога стартира кампанията?

Лятната кампания на кредитна организация Мини Заем стартира на 29.07 и ще продължи до 31.08.2022 година и ако поискаш  кредит до заплата  или  на вноски през този период ще го получиш с 15 % отстъпка от разходите по погасяването му.

Как да поискаш своя заем с отстъпка?

Това, което трябва да направиш е да кандидатстваш за кредит в периода на лятната промо кампания.

Кандидатстването става по стандартния начин и без да се налага да попълваш купища формуляри, да представяш документи или да ходиш лично до офис на компанията.

Просто изчакваш да стартира промоционалната кампания, влизаш на сайта на MiniZaem.bg, избираш желания размер заем и периода на погасяването му и кандидатстваш.

От кредитната компания ще разгледат заявлението ти за оналйн кредит на  и ще ти отговорят дали си одобрен в рамките на 30 минути.

Ако кредита ти е одобрен не само ще получиш желаната сума, но и ще я получиш с 15 % отстъпка от разходите по заема.

Защо да отлагаш лятната си почивка, когато можеш да вземеш изгоден кредит с 15% отстъпка, ако го поискаш от 29.07 до 31.08. 2022 - ра от кредитна компания Мини Заем?