Да бъдем хора, правейки бизнес, който е заклеймен като неморален

16.08.2017

 

    

От както бързите кредити се появиха на българския пазар като услуга, кредитните компании непрестанно са заклеймявани като неморални. В публичното пространство широко се дискутират високите лихви, при които се отпускат бързи кредити, некоректността на някой кредитни компании…

 

Но толкова ли е неморална услугата, която ние предлагаме?

 

Хората наистина имат нужда от тази услуга. А щом имат нужда от някой, който да може бързо да им осигури малка сума точно когато им е наистина необходима, защо да не го правим ние, и то предлагайки много по-добри условия от конкурентните компании? Все някой трябва да върши и тази работа, защо да не сме ние?

 

А услугата е много полезна. Благодарение на бързото разглеждане на документите и одобрението до 30 минути, всеки потребител, който има наистина спешна нужда от закърпване на бюджета или мостово финансиране може да се обърне към Mini Zaem и да получи необходимите му средства и то при много по-добри условия в сравнение с много от конкурентите ни компании.

 

Ние не сме „всички”. Ние сме хора, които правят бизнес, който е от полза за всеки, който има нужда от финансови средства в кризисен за него момент.

 

Ние не изискваме купища документи, не ви караме да чакате с дни одобрение, не искаме гаранции и поръчители. Ние сме насреща точно тогава, когато не намирате изход от кризисната ситуация и имате нужда само от мъничко финансова помощ, без някой да ви разпитва и без да чакате.

 

Желанието ни е да направим този бизнес колкото се може по-коректен и достъпен на клиентите си. Не спираме да мислим варианти, при които да „изтъним“ разходите по кредитите до минимум. Стремим се да осигуряваме на лоялните си кредитоискатели добри преференциални условия, отнасяме се с разбиране към всеки, потърсил нашите услуги и ще продължим да го правим, защото искаме да променим този бизнес и да осигурим на клиентите си още по-добри условия при кандидатстване за кредит.

 

Като все един бизнес и сред кредитните компании е възможно да има некоректни, ние не спорим. Но искаме да променим това и затова работим толкова усилено в полза на своите клиенти… и ще продължим да го правим, като предлагаме още по-добри условия.