Бързи кредити онлайн - Дали са подходящи за мен?

18.05.2016

 

 Разумно отваряме тази тема, която се оказва изключително важна, както за нас, така и за всички потребители на кредити от небанкови финансови институции. Основният ни стремеж ще бъде да говорим открито, достъпно и най-вече да бъдем полезни

 

 Няма как да не отбележим, че с идването на пролетта променяме финансовите си приоритети . За някои от нас обаче  хубавото време не означава планиране на лятна почивка, а справяне с парични несгоди, натрупани през зимните месеци -  коледни и великденски празници, ученически и абитуриентски  разходи, плащане на сметки и какво ли още не. Ясно е, че при подобни ситуации всяко домакинство има нужда от пари. Въпросът е как  максимално бързо да обслужим нуждите си и същевременно да се чувставаме сигурни. Затова преди да изтеглите кредит, помислете по следните въпроси:

 

         Компанията, от която искате бърз кредит. Уверете се, че избраната от Вас  фирма притежава удостоверение към БНБ и е администратор на лични данни към КЗЛД. Minizaem.bg е сред корекните компании, предлагащи онлайн кредити по достъпен и лесен начин.

 

         Подходящият  бърз кредит за Вас. Разумно преценете дали лихвата Ви устройва и дали ще можете да спазите сроковете за връщане на поискания заем. Не забравяйте, че това е основната причина за изпадане в просрочие и начисляване на неустойки за неспазен срок. Уверете се, че сумата, за която кандидатсвате наистина ви е нужна и че няма да натовари бюджета Ви. (* По отношение на сроковете в Minizaem.bg сме гъвкави и се стремим да улесним клиентите си като им предлагаме кредит с намаляващи месечни вноски или възможност за удължаване на срока на кредит до заплата).

 

         Обмислете отново. Задавайте въпроси. Не правете грешката да покривате бърз кредит като теглите нов такъв. Това може само да утежни още повече бюджета Ви и да влоши финансовото Ви състояние, заедно с кредитната Ви история. Прозвънете в избраната компания и попитайте за подходящ кредит, според личните ви нужди и възможности.

 

         Прочитайте внимателно всички документи, които подписвате. Ако има нещо неясно или неразбираемо за Вас, то по-добре първо искайте да Ви бъде обяснено от представител на кредитната институция.

 

         Отговорността по изплащане на заема е само Ваша. Знаете ли, че едно от основните значения на думата „отговорен“ е длъжен. Изтегляйки кредит, Вие ставата човек, който има паричен дълг към някого.

 

         Не кандидатствайте за кредит ако сте финансово нестабилен към настоящия момент или безработен.

 

         Ако пък вече имате бърз кредит. Поради една или друга причина сте изпаднали в невъзможноност да изплатите навреме кредита си, то това не е  „Краят на света“ и винаги има решение на проблема. Ето и няколко важни стъпки, които ще помогнат по-бързото изплащане на кредита: 1. Не се крийте. Вдигайте телефона си или връщайте обаждания ако са Ви търсили от компанията. 2 . Ако имате възможност да внасяте дори и малки суми ще е по-добре, отколкото съвсем нищо. 3.Попитайте за допълнително споразумение.(*Целта е да се изготви погасителен план, който едновременно да изплаща кредита Ви, но да не изчерпва семейния Ви бюджет.

 

         Не забравяйте, Вие сте клиентът. Вие сте най-важният. Minizaem.bg  се ангажира пряко с отговорното бързо кредитиране като има за цел да предостав