byrzi krediti — нова алтернатива за потребителите

09.06.2016

  

Банковите институции имат сериозен конкурент в лицето на компаниите, отпускащи byrzi krediti. Една от причините е, че изгодните условия, гъвкавата политика и възможностите за използване на кредит за кратък срок, стимулират потребителите да се възползват от тях.

 

Кой избира byrzi krediti?

 

Най-често бързи кредити използват потребители, които се нуждаят от спешни средства за покриване на банкови задължения, битови сметки или непредвидени разходи като почивка или покупка на лекарства. Възможността да се възползват от нисколихвен заем за кратък срок от време е отлично решение за тях.

 

Предимствата на този тип кредити са, че могат да се изтеглят и онлайн, без да е необходима среща с кредитен инспектор и подробни анализи на финансовото състояние. Клиентите, освен това виждат в този продукт алтернатива на кредитните карти — при тях се изискват допълнителни такси и лихви, а при кредитите за малък период от време почти не се дължи лихва.

 

За да привлекат по-широк спектър клиенти, някои компании предлагат и специални бонус програми — отстъпка от лихвата при повторно теглене, възможност за сътрудничество, при привличане на нови клиенти, като и други изгодни предложения, привличащи вниманието на потребителите. Дори и томболи с награди. Стимулите са изключително разнообразни, а основната им цел е да популяризират този тип услуги.

 

Заслужава ли си тегленето на бърз кредит?

 

По мнението на потребителите, тези кредити са перфектна алтернатива на всички банкови продукти. Много от тях споделят, че спестяват време и пари с тях, а освен това си спестяват изключително трудоемкото попълване на документация

.

Удобни, евтини и практични, тези кредити се налагат като най-актуални на пазара за финансови продукти и услуги. Неслучайно се превръщат и в толкова популярен продукт — лесното получаване на средствата, възможностите за бързо погасяване и гъвкавите условия по изплащането, го правят водещ на пазара.