Бързите кредити на MiniZaem.bg със страхотни отстъпки тази есен

19.09.2017

 

И тази есен кредитна компания MiniZaem.bg ще зарадва всички свои клиенти, които имат нужда от бърз кредит!

 

За да са от помощ на всички, които се нуждаят от малко допълнителна финансова помощ, за да се справят с подготовката за зимните месеци, от кредитната компания стартират кампания с есенни отстъпки от 30% за бързи кредити.

 

Ако и вие имате нужда от кредит и ви се иска да се възползвате от есенните отстъпки на кредитната компания, ето какво трябва да знаете:

 

Кога можете да се възползвате от отстъпката?

 

Кампанията стартира от 24.09 до 07.10.2017 година и през този период всеки клиент, който кандидатства за някой от финансовите продукти, които компанията предлага ще се възползва от 30% отстъпка от разходите по кредита.

 

Трябва ли ви нещо специално, за да кандидатствате ?

 

Не! Просто трябва да поискате своя бърз кредит в рамките на есенната кампания и кредита ви ще ви бъде предоставен с промоционална отстъпка.

 

Има ли значение за какъв кредит ще кандидатствате?

 

Не! Без значение от финансовия продукт, от който се нуждаете ( кредити до заплата или кредити на вноски), ако кандидатствате от 24.09 до 07.10.2017 година ще се възползвате от предложението.

 

Досега не сте били клиент на кредитната компания? Дали отстъпката ще важи и за вас?

 

Няма никакво значение дали сте редовен или нов клиент на Мини Заем - поискате ли своя кредит в рамките на кампанията, той ще ви бъде предоставен с 30% отстъпка.

 

Как да поискате своя малък заем?

 

Заявявате желанието си да ви бъде отпуснат заем през платформата на MiniZaem.bg. Кандидатстването е без никакви формалности, а одобрението и сумата, които сте заявили ще са при вас до няколко часа. Кандидатстването за онлайн кредити е стандартно, като единствената разлика е, че ако поискате своя кредит от 24.09 до 04.10 ще платите с 30% по-ниска лихва.