MiniZaem.bg със страхотни отстъпки и тази есен

10.10.2018

 

Банята и кухнята имат нужда от ремонт? Децата имат нужда от нови дрехи за зимата, а и празниците някак много бързо приближават и трябва да помислите за подаръците предварително, за да можете да издържите финансово посрещането на Коледа и Нова година?

 

Задълженията ви са много, а заплатата една и до никъде не стига… А как ви се искаше да можехте най-сетне да направите ремонта, да осигурите всичко необходимо на децата и да ви останат пари и за покупка поне на зимни гуми за колата…

 

Всъщност, можете да направите всичко това и дори да заведете семейството на почивката, която им обещавате вече няколко години!

 

Питате се как да стане, когато парите никога не ви стигат?

 

Ами лесно е! Просто трябва да се възползвате от есенната промо кампания на Мини Заем, която стартира от 11 - ти и ще продължи до 31.10.2018 г.!

 

А как ще ви помогне?

 

За всички свои клиенти, които имат нужда от финансова помощ, от кредитната компания предоставят кредити с отстъпка от разходите!

 

Тази година клиентите на Мини Заем могат да се възползват от 20% от разходите по кредита, ако се спрат на кредит до заплата или от 15% отстъпка, ако изберат кредит на вноски.

 

Така всеки, който се нуждае от финансова подкрепа, за да се подготви за зимата или просто за да разпусне, може да се възползва от страхотните отстъпки от разходите по кредитите, които от Мини Заем предлагат в рамките на есенната си промоционална кампания.

 

Лесно и изключително просто е!

 

Само трябва да поискате своя кредит до заплата с 20 % отстъпка или кредит на вноски с 15 % отстъпка в периода на промоционалната кампания и можете спокойно да се подготвите за зимата, че и пари за почивка да ви останат.

 

Само не забравяйте! Кампанията наMiniZaem.bgстартира от 11.10 и приключва на 31.10.2018 г.!

 

Кандидатствайте за кредит до заплата или за кредит на вноски и вземете заема си с 20 % или 15 % отстъпка! СЕГА!