Искаш ли да спестиш 15% от разходите ? Възползвай се от промо кампанията на MiniZaem.bg

18.09.2019

   

Трябва ти сигурно финансово решение, за да се справиш с всички разходи, които се налага да направиш в началото на есента? Иска ти се да откриеш най-добрия кредитен продукт, разходите по погасяването на който да не те натоварват допълнително?

Ние имаме новина за теб!

Ако изтеглиш своя заем от Мини Заем от 23.09 до 22.10. 2019 г., ние ще ти го предоставим не само веднага, но и с 15% отстъпка от разходите!

Каква ще е ползата за теб от това?

Ако ти решиш, че искаш да изтеглиш бърз заем до заплата или кредити на вноски от Мини Заем и го направиш в рамките на промо кампанията, ще можеш да вземеш заем в размера, който ти е необходим и ще си спестиш 15% от разходите.

Така ще можеш да се справиш и с ремонта у дома, който обмисляш от доста време, ще можеш да подготвиш детето за училище и дори ще ти останат пари да изненадаш семейството с една кратка почивка, преди да се върнете отново в натоварения работен делник.

Добре ли ти звучи?

Тогава не се бави, а вземи своя заем в рамките на промоционалната ни кампания и спести 15% от разходите по погасяването му!

Защо от MiniZaem.bg провеждаме подобни кампании?

Ние предлагаме кредитни продукти от близо 10 години и през цялото това време сме се стремили да бъдем от помощ на всички наши клиенти като им предоставяме кредитни продукти при възможно най-изгодни за тях условия.

Знаем също така, че финансовото натоварване в началото на есента е особено голямо и една доста голям процент от българските семейства не могат да се справят сами с него. Затова, единствения начин, по който ние, като кредитна организация можем да сме от помощ на всички свои редовни и нови клиенти е като за определен период от време предлагаме бързи заеми с големи отстъпки от разходите.

Искаш ли и ти да спестиш 15% от разходите по кредита си? Кандидатствай в рамките на промо кампанията на Мини Заем и посрещни есента с усмивка!