С изгодните отстъпки на Мини Заем празниците започват в края на ноември

22.11.2018

 

Чухте ли новината?

 

От  MiniZaem.bgимат специално предпразнично предложение за всички, които искат да посрещнат Коледа и Нова година с повече подаръци под елхата, с пари в портфейла и с широки усмивки на лицата.Празниците могат да дойдат по-рано и за вас, ако поискате своя кредит от кредитна компания Мини Заем от 23.11 до 31.12.2018 г.

 

Защо тогава?

 

От 23.11 до 31.12.2018 г. от кредитната компания стартират своята промоционална коледно - новогодишна кампания с 20% отстъпки от разходите за всички свои финансови продукти.

 

Какво означава това?

 

Ако кандидатствате за кредит (без значение дали е заем до заплата или заем на вноски) в рамките на провежданата промоционална кампания ще платите 20% по-малко от разходите по кредита, който ще усвоите.

 

Защо това да е добра новина?

 

Ще имате парите, които са ви нужни, за да изкарате спокойно и без притеснения празниците, но тъй като ще имате 20% отстъпка ще върнете по-малко. И ако това не е супер новина…

 

Кой може да вземе заем с отстъпка от Мини Заем?

 

Стига да има лична карта и да няма лоша кредитна история, всеки може да кандидатства и да получи своя онлайн кредит с 20% отстъпка.

 

А защо MiniZaem?

 

Кредитната компания е сред водещите в своята сфера и репутацията ѝ говори вместо нея. Мини Заем винаги са откликвали на нуждите на своите клиенти. Промоционалните кампании, които редовно провеждат дават възможност на всеки, който се нуждае от финансова подкрепа по време на празниците да я получи.

 

От финансовата организация разбират колко големи са притесненията особено около Коледа и Нова Година и колко е трудно да се справим с подготовката за празниците.

 

Затова, ако и вие имате нужда от приятел, който да ви помогне в точното време, не се колебайте, а вземете своя кредит с 20% отстъпка.

 

Потърсете заема си с отстъпка от 23.11 до 31.12.2018 г. от кредитна компания Мини Заем и посрещнете празниците както винаги сте мечтали!