Коледата е напълно възможна с онлайн кредити от Мини Заем

04.12.2017

 

Няма какво да се лъжем. Често се случва заплатата да не ни достига и да се нуждаем от малко пари и то веднага. А наближат ли празници, тогава положението става още по-трагично.

 

Ако и вие се питате как ще успеете да зарадвате близките си с подаръци за Коледа, ние имаме страхотна изненада за вас!

 

От 07до 23. 12. 2017 година  Мини Заем стартира Коледна кампания с 30% отстъпка от разходите за бързите интернет кредити до 1800 лв.

 

Ако заявите своето желание за онлайн кредит в периода на Коледната кампания, ще получите не само финансовите средства, от които се нуждаете, но и ще спестите немалко от разходите си по обслужване на кредита.

 

Помислете си сега и действайте!

 

Ако искате тази Коледа да зарадвате близките си подаръците, за които си мечтаят, сега е моментът да се възползвате от коледните предложения на MiniZaem.bg.

 

Не сте ни клиенти ? Няма никакво значение! Стига да имате постоянен доход, стига сте сигурни, че можете да обслужвате кредита си и стига да нямате лошо кредитно минало, ако кандидатствате за спешен кредити в рамките на коледната кампания ще се възползвате от отстъпката от оскъпяването.

 

Ако пък сте редовни клиенти на MiniZaem.bg, тогава не само ще ви бъде отпуснат заем с 30% отстъпка, но ще получите парите  преди да сте си изпили кафето.

 

Коледните празници са най-дълго чаканите и обичаните, но и най-финансово натоварващите. В края на годината заплатата никога не стига, а коледните премии са все по-голяма химера. На никой не е лесно да балансира между плащането на сметките, подготовката за празниците и приключването на годината.

 

Време е да действате сега, ако искате да подарите на близките си Коледата, която заслужават! Вземете  кредит от 07 до 23.12.2017 година и се възползвайте от 30%  празнично намаление на разходите за кредити "до заплата" и "на вноски".