MiniZaem.bg зарадва своите клиенти с 30% по-ниски разходи за изтеглен заем за коледните празници

10.11.2016

Случва се! На всеки! Без значение от доходите, в които разполагаме, по време на коледните и новогодишните празници разходите ни се удвояват и това е съвсем логично, тъй като това е времето, в което се подготвяме за най-чаканите празници в годината.

 

В дните преди Коледа и Нова Година всеки един от нас търси начин да си осигури малко допълнителни средства, с които да закупи подаръци за любимите си хора.

 

От години небанковите финансови организации ни предлагат бърз, удобен и лесен начин да се справим, в случаите, когато ни трябват бързи пари за спешни нужди.

 

Според анализите и допитванията, проведени от различни финансови сайтове и кредитни компании, голяма част от потребителите се насочват именно към онлайн кредити, тъй като се наясно, че това е един много бърз начин да получат малко допълнителна финансова помощ, с която да покрият разходите си и да изкарат празниците спокойно.

 

Ако и вие търсите начин да си осигурите малко допълнителни финансови средства за наближаващите празници, можете да се възползвате от изключително изгодните коледни отстъпки за изтеглен кредит от кредитна компания MiniZaem.

 

Какво ви предлагат от minizaem.bg, ако решите да кандидатствате за кредит преди Коледа?

 

 

За разлика от други небанкови финансови организации, MiniZaem не предлага предметни или други награди, а нещо много по-изгодно за своите клиенти - по-ниски разходи за изтеглен кредит.

 

Всеки клиент на кредитната компания, който кандидатства за кредит в периода от 23.11 до 31.12.2016 година ще може да се възползва от 30% по-ниски разходи за изтеглен кредит.

 

Освен това, новите клиенти на компанията могат да се възползват от отстъпки за бързи кредити без оскъпяване. MiniZaem предлага на клиенти, които никога до сега не са усвоявали кредит от тях безлихвен заем до заплата до 15 дни с 0% лихва. Промоцията на безлихвения бърз заем е валидна до 31.12. 2016 година, така че все още имате време да се възползвате от безлихвения кредит.

 

Лоялните клиенти на кредитната компания могат да се възползват от големи отстъпки при всеки изтеглен кредит, като при изтеглен бърз заем до заплата кредитът ще им бъде предоставен с до 40% по-ниски лихви, а при усвоен кредит на вноски лихвите са с до 30% по-ниски.