И това лято MiniZaem.bg ще изненада своите клиенти със страхотни летни промоции

09.08.2018

           

Лятото е сезонът на почивките и на всеки му се иска да може да си позволи ваканцията, за която си мечтае цяла година. За съжаление обаче, не са много хората, за които парите не са проблем и могат без никакви притеснения за стегнат куфарите и да отидат на другия край на света, за да се позабавляват.

 

Ако и вие не сте сред тези 1 - 2% от българите, тогава ние имаме страхотна новина за вас!

 

MiniZaem.bg стартира лятна промоционална кампания , в която и вие можете да се включите.

 

Какво ви очаква, ако поискате своя заем в периода на кампанията на небанковата кредитна организация?

 

От 10 - ти до 31 - и август 2018 г. всеки, който има нужда от малък заем за ваканция и кандидатства за него, ще получи не само нужните му средства, но и ще спести от разходите по кредита.

 

Отстъпката, която от Мини Заем предлагат на своите клиенти е 20% и важи както за кредити до заплта, така и за кредити на вноски.

 

Вие заслужавате вашата мечтана ваканция - позволете си я с помощта на промоционалната лятна кампания с 20% отстъпки от разходите по кредитите на Мини Заем.

 

Без значение дали сте редовен или нов клиент на кредитната небанкова организация, без значение дали имате нужда от бърз кредит или кредит на вноски, без значение къде се намирате! Има значение само желанието ви да сбъднете мечтата си за едно страхотно лято.

 

 

Не чакайте да мине лятото, а се забавлявайте сега!