Кредитна компания Мини Заем стартира лятната си промоционална кампания с големи отстъпки по кредитите

22.07.2020

 

Обещали сте на семейството, че това лято ще им подарите незабравима ваканция. Правили сте заедно планове, мечтали сте и ето, времето е дошло. Но вие се притеснявате, че няма как да изпълните обещанието си, защото всичките ви спестявания са се стопли по време на извънредното положение. Не ви е никак приятно, но трябва да кажете на близките си, че това лято си оставате у дома.


А ако ви кажем, че имате изход и можете да спазите обещанието си и да подарите на семейството мечтаната почивка? Ако ви кажем, че можете да поискате малка финансова помощ и не само да я получите онлайн, но с  отстъпка от разходите за връщане?


Не ви се вярва? Е, ние от Мини Заем имаме изненада за вас!


От 25.07 до 15.08.2020 година даваме старт на ежегодната си лятна промоционална кампания. В периода на кампанията ни, ако кандидатствате и поискате своя кредит онлайн, ние ще ви го предоставим не само дистанционно, но и с отстъпка.


За кого е предназначена промо кампанията?


За всички наши клиенти. Няма никакво значение дали сте редовни или напълно нови клиенти - изтеглите ли своя кредит в периода на кампанията ще го получите с 15% по-ниски разходите по неговото изплащане .


Как да заявите желанието си за кредит с отстъпка?


Влизате на уеб страниците ни в периода на промо кампанията и попълвате формата. Ние разглеждаме искането ви и до няколко минути се свързваме с вас. Ако сте одобрени връщате сумата с 15% отстъпка отразена в погасителния ви план.


Защо да вземете своя кредит онлайн от Мини Заем?


Ние сме ваши доверени партньори вече близо 10 години. И през всички тези години работим единствено в полза на вас - нашите нови и редовни потребители. Кредитните продукти, които предлагаме с е едни от на най-изгодните кредити онлайн, които се предлагат в страната. За да сме още повече ангажирани социално, провеждаме регулярно промоционални кампании, за да дадем възможност на всички, които се нуждаят от финансова помощ да я получат веднага и с още по-изгодни условия.


Искате ли да спасите лятото? Побързайте и вземете своя кредит с 15% отстъпка от Мини Заем! Не забравяйте! Промо кампанията ни е активна в периода от 25.07 до 15.08.2020 година!