Кажи „Здравей” на лятото с Мини Заем

Кажи „Здравей” на лятото с Мини Заем
14.07.2021

  

Време е за релакс, забавления и дълги среднощни разходки по плажа. Не чакайте повече, а кажете „Здравей” на лятото.

За да ви помогнем да реализирате мечтаната ваканция от Мини Заем сме ви подготвили много приятна изненада.

Специално за вас, вашите близки и семейства от 19.07 до 14.08. 2021 година стартираме поредната си лятна промо кампания с големи отстъпки на  нашите кредитни продукти.


Искате да посрещнете изгрева на брега на морето? Мечтаете за тишината и красотата на планината? А може би имате планове да посетите някоя екзотична дестинация?

Не оставайте само с мечтите си, когато точно сега, в този момент можете да ги реализирате. Просто трябва да ни потърсите в рамките на промоционалната ни кампания и да поискате  онлайн  кредит на вноски или до заплата.

Лятната промо кампания е за всички наши клиенти – и нови, и редовни и при кандидатстване и одобрение заемът, който ще ви бъде отпуснат ще е с 20% отстъпка.


Какво трябва да направите, за да вземете онлайн кредит с отстъпка?

Всъщност, нищо по-различно. Просто трябва да поискате избран кредитен продукт на Мини Заем в периода 19.07 - 14.08 и ще го получите с 20% отстъпка. Няма никакви допълнителни изисквания, скрити условия, нито ограничения. От заемите с отстъпка можете да се възползвате както ако сте редовни клиенти, така и ако досега не сте кандидатствали за заем от нашата  компания.


Защо Мини Заем?

От създаването си преди повече от десет години до днес ние следваме една - единствена цел - да можем да ви предлагаме финансовата подкрепа, от която се нуждаете в точния момент, при възможно най-изгодни условия и при най-ниски разходи.

Като компания, силно социално ангажирана ние не можем да останем настрани, когато знаем, че точно сега, след дългите месеци на ограничения, заради пандемията, се нуждаете от качествена почивка. Затова даваме старт на поредната лятна промо кампания, с която искаме да ви помогнем да изживеете своето незабравимо лято.


 Не забравяйте! Поискайте онлайн кредит от Мини Заем от 19.07 до 14. 08 и ние ще ви го отпуснем с отстъпка от 20%! Очакваме ви!