20% отстъпки по кредитите от Мини Заем през месец май

08.05.2018

 

Житейска истина № 1

 

Наближат ли празници, парите все не стигат!

 

Житейска истина № 2

 

Направиш ли си план за пътуване, винаги изниква нещо непредвидено и парите не стигат!

 

Житейска истина № 3

 

Имаш ли няколко почивни дни, вместо да ги изкараш на някоe страхотно място си оставаш в къщи, защото… нямаш пари!

 

Ако ви е омръзнало да правите планове, които се провалят, защото нямате достатъчно финансови средства, за да ги реализирате, кредитна компания Мини Заем има изненада за вас.

 

От 09.05 до 31.05.2018 г. небанковата кредитна организация предоставя на всички свои клиенти възможността да се възползват от 20% отстъпки от разходите по онлайн кредитите, които предлага.

 

Май месец е един от най-натоварените месеци във финансово отношение. Това е месецът, в който празнуваме 1 - ви май, Гергьовден и 24 - ти май. Това е месецът и на баловете, и на многото почивни дни.

 

Празниците са хубаво нещо, стига да има достатъчно пари, с които да ги посрещнем подобаващо и без притеснения. За съжаление малко са хората, които имат свободни средства, за да отидат на мечтаната екскурзия или почивка в желания момент.

 

Майската кампания на Мини Заем има за цел да даде възможност на тези от вас, които имат нужда от малък заем, с който да посрещнат многото празници, да могат да се възползват от отстъпките по кредитите и да изкарат едни страхотни почивни дни.

 

Ако искате да промените нещата и за пръв път плановете да се осъществят точно така, както сте ги намислили, просто трябва да потърсите своя бърз кредит от MiniZaem.bg до края на месеца и да се възползвате от 20% отстъпка от разходите по кредита.

 

Защо да си останете в къщи по празниците, когато можете да пътувате? Защо да не изкарате бала си по начин, по който сте си мечтали? Защо да си разваляте настроението, когато можете да вземете своя кредит с 20% отстъпка и да изкарате един страхотен месец май?

 

Възползвайте се сега и се забавлявайте както ви харесва!