Мини Зеам отново зарадва своите клиенти с 15% отстъпка в рамките на есенната си промо кампания

Мини Зеам отново зарадва своите клиенти с 15% отстъпка в рамките на есенната си промо кампания
10.10.2022


Есента е прага ни и е време да се подготвите за зимата. Трябва да се погрижите за отоплението, да допълните гардероба на децата с топли дрехи за зимата, да „обуете” колата със зимни гуми.

Знаете, че трябва да свършите много неща, но нямате представа от къде да намерите допълнителни финансови средства, за да реализирате всичките си планове.

От кредитна компания Мини Заем сме наясно колко натоварени финансово месеци ви предстоят.

Затова стартираме нашата традиционна есенна промоционална кампания с отстъпки по кредитите.

Кога даваме старт на есенната си промоционална кампания?

Кампанията ни стартира на 10.10.2022 - ра и приключва на 05.11.2022 година. През този период всеки, който поиска бърз кредит на вноски или  до заплата  ще го получи с отстъпка от 15%.


Всеки ли може да получи кредит с отстъпка?

От кредитна компания Мини Заем не делим клиентите си на нови и редовни. За нас е важно да сме от помощ на всички, които наистина се нуждаят от допълнителни финанси, за да покрият належащите си нужди или да се подготвят за предстоящата зима.

Затова всеки, без значение дали е редовен или нов клиент може да поиска и получи онлайн кредит с 15% отстъпка, ако кандидатства за него в рамките на есенната ни промоционална кампания.


Как да поискате заем с отстъпка?

Просто влизате на страниците на Мини Заем от 10.10 до 05.11.2022 година, попълвате формата за размера, вида и периода на погасяване на кредита и кандидатствате. При одобрение на заема, той ви се начислява 15 % намаление от разходите.


Защо от Мини Заем правим подобни промоционални кампании?

Вече над десет години от Мини Заем провеждаме подобни кампании. Те имат за цел да бъдат от помощ на всички, които имат нужда някой да им подаде ръка и да им помогне, като им предостави финансови средства с достатъчно добра отстъпка от разходите по заема.

Искате ли да посрещнете есента без притеснения и да реализирате всичко, което сте планували? Поискайте своя кредит от Мини Заем от 10.10 до 05.11.2022 година и го вземете с 15 % отстъпка.