MiniZaem.bg вече е на девет години

24.02.2020

    

 

Мини Заем, компания за предоставяне на бързи онлайн кредити отпразнува 9 години от първия отпуснат заем.

Кредитната компания се ползва с доверието на десетки хиляди свои клиенти, които разпознават в нейно лице един коректен и отговорен партньор, който е готов да им укаже помощ , когато имат нужда.

От самото си създаване компанията неизменно следва основните си цели, които включват облекчаване процеса по отпускане на кредитните продукти, намаляване разходите по тях и персонален подход при разглеждането на всяка заявка за заем.

За да отговори на нуждата от по-достъпни бързи кредити, от Minizaem.bg периодично стартират промоционални кампании и разработват нови подходи за понижаване на финансовата тежест на кредитите.

Кредитната компания е единствената компания у нас, която вече няколко години поред заема челното място като кредитна финансова институция която предоставя онлайн кредити на 9, 10, 11 и 12 вноски с най-ниско оскъпяване. Мини Заем е и една от трите кредитни компании, които предоставят най-изгодни кредити за период на погасяване от 2 до 9 месечни вноски.

Лоялността, коректността в отношенията, прозрачните условия и разумните и изгодни условия, при които предоставя кредитните си продукти, превръщат кредитна компания Мини Заем в един от най-желаните кредитни партньори на българските семейства.

Днес компанията отбелязва своя девети рожден ден и искрено благодари на всички свои клиенти за доверието и подкрепата, които са ѝ оказали през всички тези години.

 Доверието на клиентите към кредитната компания е много силен стимул, който дава сили на всички служители на Мини Заем да работят все по-упорито за предоставянето на още по-добри и изгодни финансови решения