Минизаем от Мини Заем с 25 % отстъпка

Минизаем от Мини Заем с 25 % отстъпка
30.04.2024


Приятелите и близките ви планират как да посрещат Великденските празници. Някой ще пътуват, а други ще се съберат край богата празнична трапеза.

Вие също имате нужда от почивка, но сте наясно, че няма откъде да намерите допълнителни пари, за да си позволите едно дори и съвсем кратко бягство от града.


Ами ако ви кажем, че начин има?

Просто трябва да кандидатствате за малък заем от Мини Заем в рамките на промоционалната им пролетна кампания и можете да направите всичко, което ви се иска, за да прекарате Великден точно както сте си мечтали.


Кога стартира пролетната промо кампания на Мини Заем?

За да сме от помощ на всички, които искат да посрещнат Великден спокойно и без притеснения, от 06.04 до 05.05.2023 година стартираме пролетна промоционална кампания, в рамките на която отпуснатите кредити ще са с 25% отстъпка.


За какво може да се използва кредитът с отстъпка?

Ние не изискваме от нашите кредитоискатели да посочват причината, поради която кандидатстват за кредит до заплата или кредит на вноски с отстъпка.

При одобрение просто превеждаме желаната сума по сметката на кредитополучателя и той може да усвои сумата по начин, по който му е най-полезен.


Може ли да се кандидатства за кредит с отстъпка онлайн?

Кандидатстването за кредитните продукти, които предлагаме става изцяло онлайн.

В този ред на мисли, и кандидатстването за кредит с отстъпка по време на пролетната ни промоционална кампания е изцяло онлайн.


Кой може да се включи в промо кампанията ни?

Ние не делим клиентите си на нови и редовни. Всеки, който реши, че има нужда от допълнителни средства и иска да спести от разходите по погасяването на кредита, може да влезе на страниците на www.minizaem.bg от 06.04 до 05.05.2023 година и да кандидатства.