MiniZaem.bg с изкусителни отстъпки за Великден!

21.03.2019

 

   

Заплатата отново няма да стигне до никъде, а ви се иска поне веднъж да изкарате Великден, както винаги сте си мечтали? Обмисляте вариант да съкратите още бюджета или да искате заем от приятели?

 

А ако ви кажем, че не се налага нито да се ограничавате, нито да се молите на някой? А ако има начин да изкарате Великденските празници както ви се иска?

 

Само трябва да се възползвате от промо кампанията на MiniZaem.bg и можете да се стягате за път!

 

Каква промоционална кампания?

 

Като една от водещите кредитни компании в страната, и този Великден от Мини Заем стартират промо кампания за всички свои клиенти.

 

Промоционалната кампания стартира от 01.04 и приключва на 25.04.2019 г. и от нея могат да се възползват всички, които се нуждаят от кредит със срок на ползване до 30 дни.

 

Ако сте нов клиент и поискате своя кредит до заплата в този период, то той ще ви бъде отпуснат с 0% лихва. Взимате до 700 лв. и връщате точно 700 лв. и нито стотинка повече.

 

Само трябва да кандидатствате за заем в периода на кампанията и да не сте били клиент на небанковата финансова организация до сега.

 

Ако сте изплащали кредит при нас и поискате кредит, то той ще ви бъде отпуснат с 20% отстъпка от разходите по погасяването му.

 

Промо кампанията е за всеки, който се нуждае от кредит до заплата и иска да спести от разходите по погасяването на заема.

 

Искате да изкарате Великден, без да се притеснявате за пари? Искате да зарадвате близките и семейството си, като организирате семейно събиране или пътешествие?

 

С промоционалните отстъпки от кредитна компания MiniZaem.bg можете да направите всичко, за което до сега само сте си мечтали!

 

Не му мислете дълго, а влезте на страниците на Мини Заем и вземете своя безлихвен първи кредит или кредит до заплата с 20 % отстъпка.