Мини Заем със страхотна пролетна кампания

10.04.2017

 

Иска ли ви се да посрещнете празниците спокойно, без да се притеснявате от липсата на средства? Иска ли ви се да се възползвате от хубавото време и празничните почивни дни и да се отправите на мечтаното пътешествие с приятели? Мечтаете ли да се съберете със семейството си на богата трапеза за Гергьовден?

 

Не, не си казвайте: „Няма начин тази година, може би следващата…”, защото начин има!

 

За да отговорят на нуждите на всички свои нови и редовни клиенти, от Мини Заем са подготвили страхотна изненада - стартират пролетна промо кампания.

 

Кампанията стартира на 13 април и приключва на 06 май, затова е време да разгледате условията на кредитната компания и да се включите, докато е време.

 

Какво ви очаква, ако решите да се възползвате от пролетната промоция на Мини Заем?

 

За да възползвате от нея няма никакво значение дали сте нови или редовни клиенти. Достатъчно е да изберете един от продуктите, които предоставя кредитната компания (бърз кредит до заплата или кредит на вноски) и да кандидатствате от 13.04 до 06.05.2017.

 

След като кандидатствате и сте одобрени, ще получите желания от вас кредит с отстъпка от 30% от оскъпяването на заема, за който сте кандидатствали.

 

Какви са ползите за вас?

 

Възползвайки се от пролетната промоция на Мини Заем ще вземете кредит, който ще изплащате с доста голяма отстъпка, което означава, че лихвите по кредита ви ще са много по-малки и лесно поносими.

 

За който и да е от двата продукта на кредитната компания кандидатствате, ще получите отстъпка от 30% от оскъпяването на кредита.

 

Кампанията важи за всички клиенти на Мини Заем - нови и редовни.

 

И най-важното! Няма да ви се налага да отлагате пътуването, почивката или събирането с приятели за следващата пролет!