Мини Заем и Уеб Брокер ще си сътрудничат в полза на всички свои клиенти

29.03.2017

 

   

Нуждаете се от спешни пари до заплата, но няма кой да ви помогне? Чували сте за бързи кредити и ви се иска да кандидатствате, но попълването на формулярите ви се струва сложна задача, а и нямате достъп до интернет?

 

За всички, които изпитват подобни затруднения, от 01.03. 2017 година Мини Заем и консултантска компания „Уеб Брокер” стартират партньорска програма на територията на цялата страна.

 

Целта на съвместното сътрудничество между двете компании е да се даде възможност на всеки, който има нужда от допълнителни финансови средства, но изпитва някакви затруднения при кандидатстването за онлайн кредити да получи професионална помощ.

 

Като част от една от най-стабилните небанкови финансови организации в страната (Изи Финанс), онлайн платформата за предоставяне на онлайн кредити MiniZaem.bg предлага на своите клиенти заеми до заплата и кредити на вноски.

 

Условията по кандидатстването, одобрението и усвояването на отпуснатите финансови средства става бързо, лесно и в рамките на деня.

 

Онлайн заем до заплата

 

Мини Заем предоставя заем до заплата до 500 лв. на всички свои клиенти, които имат спешна нужда от пари и които са сигурни, че могат да погасят задълженията си в кратки срокове. Единственото условие към кандидатстващите за бърз заем до заплата е да притежават лична карта.

 

Кандидатстването става бързо и лесно през онлайн платформата на MiniZaem.bg, а одобрението не отнема и 30 минути.

 

Кредит на вноски

 

Вторият вид онлайн заем, който от Мини Заем предоставят на своите клиенти е кредит на вноски. Размерът на кредита е до 1800 лв., а погасяването се извършва на вноски от 6 до 14 месеца. Условията и начинът за кандидатстване за кредит на вноски е същият като при кредита до заплата.

Кредитоискателите, които се нуждаят от допълнителни разяснения, изпитват някакви затруднения при попълване на формулярите или нямат компютър и интернет под ръка, могат да посетят офисите или на Мини Заем или на консултантска компания Уеб Брокер, където ще им бъде указана нужната професионална помощ.