Minizaem.bg предоставя на своите клиенти онлайн кредити на вноски с най-ниски разходи

11.12.2016

 

 

Бързите online заеми са сред най-популярните онлайн кредити, тъй като дават възможност на кредитоискателите да получат без забавяне финансовите средства, които са им необходими.

 

Затова и за клиентите е важно да открият тази кредитна компания, която им предоставя възможно най-изгодните условия при обслужване на кредита.

 

За да спестят усилията и времето на кредитоискателите, които търсят най-изгодните условия, за да изтеглят бърз заем, специалистите от izbirаm.bg разработиха калкулатор, който сравнява разходите по кредити, които отпускат кредитните компании, предлагащи онлайн заеми.

 

Според данните от този единствен по рода си калкулатор, кредитна компания Мини Заем предлага най-ниските разходи за усвоени кредити „на вноски”. Финансовата организация предлага на своите клиенти онлайн заеми „на вноски” в размер до 1800 лв. при най-ниски разходи.

 

Небанковата финансова институция предлага и допълнителни отстъпки и промоции за своите редовни и нови кредитополучатели, които калкулатора не отчита, но с които клиентите могат да се запознаят ползвайки услугите на Мини Заем.

 

По разходи по кредитите „до заплата” Мини Заем се нареждат на трето място, като разликите между кредитните компании на първо и второ място са минимални.

 

Всеки потребител, който желае да провери кои финансови организации предлагат са най-изгодните условия за изтеглени кредити, може да сравни предложенията на: https://izbirаm.bg

 

Мини Заем ще продължава да предлага възможно най-добрите условия и най-ниски разходи за  кредити "на вноски” и „до заплата”, защото държим на своите клиенти и искаме да сме от помощ на всеки, който изпитва финансови затруднения в днешните кризисни икономически времена.