Онлайн кредити теб от Минизаем. Online кредит за преки нужди.

06.06.2016

 

 

Онлайн кредити — как да направим правилния избор?

 

В днешно време е ежедневие да изтеглите кредит от финансово дружество. Често ползваме заеми — за ремонт, покупка на нова вещ, образование, лечение, пътуване или почивка. Като потребители най-често избираме банките, като финансови институции, които предлагат кредити и онлайн. Има обаче и други фирми, които можем да ползваме и от чиито услуги можем да се възползваме за онлайн кредити. Особено, когато искаме да спестим време, нерви и най-вече пари.

 

Какво представляват онлайн кредитите?

 

По своята същност това е финансов заем, който можете да изтеглите по интернет, без да посещавате офиса на дружеството. Връщането става в предварително договорен между вас и фирмата банков клон, или каса за парични преводи, като сроковете и сумите се уточняват по силата на споразумение, което вие приемате по електронен път. И което има силата на правен договор.

При този тип заеми – интернет кредити имате преимуществото, че можете да проучите условията за тях у дома, удобно настанени пред домашния си компютър, докато си почивате, или работите. Можете да ги видите и през телефона си, а кандидатстването отнема минути.

Важно е да знаете, че този тип заеми могат да бъдат изтеглени, както за по-кратки, така и за по-дълги срокове. А кандидатстването и одобрението стават изцяло по интернет. Плащането, както вече споменахме, се извършва в банков клон или каса, които предварително са уточнени на сайта на фирмата.

 

С какво тези online кредити са по-изгодни от банковите заеми?

 

Много потребители подхождат с недоверие към заемите, които се отпускат по интернет. А в действителност това далеч не е толкова странна или рискова система за кредитиране. Нека споменем част от преимуществата, които тези форми на финансиране предлагат.

-             Не се налага да ходите до офиса на дружеството — Можете да кандидатствате по всяко време, от всяко място, 24 часа в денонощието.

-             Одобрението не отнема един месец — Обикновено одобрението ви като кредитоискател става за не повече от 20 — 30 минути – бързи пари на заем. При това, след по-малко от час можете да разполагате и с парите си, в собствената си сметка.

-             Не допълнителните допълнителни такси или неустойки — При тези online кредити обикновено не се изисква плащането на банкова такса за поддържане на кредита или други подобни. Освен това не се плащат такси за разглеждане на документите, или за тяхното одобрение. Процент от заема като първа вноска също не се удържа в повечето случаи. Освен това можете да видите колко точно ще ви струва вашия кредит с лихвения процент, който му е начислен и какви вноски имате седмица за седмица, или месец за месец в зависимост от вашия погасителен план. Да не пропускаме и факта, че някои клиенти получават по-ниски лихви, в случай, че са лоялни клиенти на дружеството.

-             При теглене на кредит онлайн не се нуждаете от доказване на доходите — Огромно предимство за клиенти с по-ниски лихви и не толкова перфектно кредитно досие. Всичко, което е нужно, е да попълните молба — заявление за online кредит в електронен формат и да посочите размера на сумата, от която имате нужда. Нищо повече.

-        &nbs