Партньорство и отговорно кредитиране

15.09.2017

 

 

 

Известните на по-голямата част от българското население бързи кредити, са една от най-често търсените услуги при нужда от бързи пари в точния момент. Защото са наистина бързи и решават спешни или изненадващо възникнали проблеми за броени минути, без излишни бумащини и губене на ценно време на клиента. Тези кредити са полезни, когато се използват разумно- след обективна преценка на възможностите за навременно погасяване на вноските.

 

Вече една година сътрудничеството  ни с  Izbiram.bgулеснява и подпомага нашите  клиенти в избора им на легитимна и коректна компания.

 

Експертите от Izbiram.bgспестяват от времето и  усилията на желаещите кредитиране , като за тази цел  сравняват и анализират най-изгодните за тях  условия.

 

Защото и за Minizaem.bg , и за Izbiram.bg,е важно клиентите лесно и бързо  да открият тази  компания за бързи кредити, която им предоставя  най-изгодните условия на необходимия  заем, където няма да имат неприятни изненади от допълнителни скрити такси или увеличени без предизвестие вноски.

 

 

Ние  от MiniZaem.bg  предоставяме  бързи онлайн кредити на физически лица в моменти на необходимост.

 

Целта ни е да направим  бързите кредити  достъпни, затова  непрекъснато подобряваме условията им.

 

Винаги сме се стремили да сме коректни към хората, които са ни се доверили и  да отговаряме  с разбиране на техните  възможности.

 

Придържаме се към  следните  основни принципи на отгoворното кредитиране:

 

1.    Максимално добра информираност на потенциалния клиент за:

·       разходите по неговия заем,

·       клаузите по договора  и

·       последиците от неизпълнението му.

 

2.    Обективна оценка на кредитоспособността на всеки потенциален клиент,  подал искане за онлайн кредит при нас.

 

3.    Отказ  на срвъхзадлъжнели, изпаднали в несъстоятелност клиенти или такива, които  не разбират условията на кредитите.

 

4.    Рефинансиране или предоговаряне на условия на кредити на  финасово затруднени потребители.

 

 

Независимо какъв вид интернет кредит ще изберете, бъдете разумни и  кандидатствайте само в случаите, когато сте сигурни, че ще можете да го върнете безпроблемно.