Решението е заем за Нова година

Решението е заем за Нова година
20.12.2020

   

Определено, годината беше безпрецедентна. Изобщо не твърдим, че беше безпроблемна или пък спокойна. Всеки един от нас се срещна с непредвидени обстоятелства и се наложи бързо да взема решения. Ако и вие, както голяма част от хората, имате временни финансови затруднения, не се тревожете излишно. Не позволявайте, да изпратите годината, притеснени от финансови проблеми. Кандидатствайте за кредит и си осигурете почивката и празненството, което заслужавате. Ние вярваме, че посрещайки новата година с усмивка на лица, тя ще ни отвърне със същото.


Да кандидатствам ли за кредит за Нова година?

Тегленето на кредит винаги трябва да бъде добре премислено. Съвет от нас е, да си съставите списък с месечните задължения. След това да си представите, че едно от тях е двойно по-голямо и ще бъде такова и следващите месеци. Размерът на новото месечното задължение, всъщност е вашата вноска по кредита. Ако имате ясна идея, с какви приходи ще покривате вноските и сте сигурни, че те няма да представляват неимоверна трудност за вас, тогава това е вашето решение.

Макар и да не са толкова широко известни, има един специален вид кредити - кредит до заплата. При тях не се плащат вноски, а цялата сума до 30 дни. Ако знаете, че ви трябва малка сума, която само да покрие допълнителните разходи по Нова година, тогава този вид кредит е точния за вашия случай. Защо ви го казваме това? Понякога, когато сме стресирани или притеснени от някакви обстоятелства, най-простите решения ни убягват. Обикновено така се случва и когато ни трябват пари и не можем да измислим вариант. Точно за такива ситуации са създадени и бързите кредити. За да помагат, тогава, когато всичко изглежда в безизходица. А както може би сами се досещате, никога не трябва да посрещаме новите неща, новата година с чувството на безизходица.


Скъпи ли са кредитите за Нова година?

Отговорът тук е много прост - абсолютно, не. Дори, фирмите за бързи кредити са солидарни и много често това е периодът на най-големите отстъпки и промоции. Никак не е рядкост да попаднете на отстъпки над 10% и 15%, на кредити без лихва или без такси. Изобщо, не само, че новогодишните кредити не са скъпи, ами и са с възможно най-добрите условия от всички кредити през годината.

Това е и времето, когато компаниите за бързи кредити стимулират новите си клиенти, раздават им подаръци и награди. Ако за първи път ще теглите бърз кредит, е разумно да се възползвате максимално.


За какво можете да използвате новогодишния кредит?

Тук вариантите са разнообразни - от пазаруване, през коледни намаления, та чак до организирането на някоя малка екскурзия през почивните дни. Тази година, на дневен ред е и наемането на вили и къщи за гости, заради множеството забрани, заради епидемията. Бързите кредити могат да достигнат до размер от 3000 лв., така че това са достатъчно пари, за да затрупате трапезата си и да посрещнете гости спокойни, че всичко е под контрол. Освен това, от коледните и новогодишни намаления винаги можете да си подарите нещо ново, което да ви зарадва. Можете да накупувате и подаръци за близките ви или да изпратите такива на роднините, които живеят надалеко. Изобщо за какво ще изхарчите парите е ваш избор.


Мога ли да кандидатствам за кредит точно преди Нова година?

Онлайн платформите позволяват да се кандидатства за кредит по всяко време от деня, всеки един ден в седмицата. Вашата заявка обаче ще бъде обработена на първия работен ден сутринта. Например, ако се нуждаете от 500 лв. на 12 число, но 10 и 11 са почивни дни, тогава нашият съвет е да кандидатствате сутринта на 9. Така до 12 число парите ще са по сметката ви и вие ще можете да разполагате с тях свободно, точно когато са ви необходими. Макар одобрението при бърз кредит да става изключително бързо, ако сумата се превежда по сметка има вариант да се забави, заради банковите преводи.


 Ако са ви необходими пари точно за Нова година, тогава най-добре е да кандидатствате 1-2 дни по-рано. Освен това погледнете и промоционалните условия на фирмата за бързи кредити, която сте избрали, защото е много възможно, те да важат само до средата на декември или някоя друга произволна дата. Ако искате да се възползвате от промоционални условия е наложително да се съобразите с посочените от фирмата дати