Спокойна есен със заем с големи отстъпки от Мини Заем

Спокойна есен със заем с големи отстъпки от Мини Заем
07.10.2021

 

Есен е и отново е време не само да влезете в „работен режим”, но и да се погрижите да осигурите на семейството си една спокойна, топла и уютна зима. Или имате планове да се възползвате от циганското лято и да изненадате близките си с една кратка, но зареждаща семейна почивка?

Каквито и планове да имате, можете да ги осъществите бързо, лесно и без да се притеснявате, че нямате достатъчно средства. Защото от MiniZaem.bg отново са до вас, за да ви помогнат в реализацията всичките ви планове и желания.

От небанковата финансова организация знаят колко натоварваща финансово е есента за голяма част от българските семейства, затова вяка есен стартират специална промо кампания с големи отстъпки по кредитите.


Кога стартира кампанията и как да се възползвате?

Есенната промо кампания на кредитната компания е с начало 09.10.2021 година и ще продължи до 30.11.2021 година. В рамките на този период всеки, който бъде одобрен за бърз кредит ще му бъде предоставен с 20% отстъпка от разходите начислени в погасителния план.

За да поискате своя онлайн кредит с отстъпка е нужно единствено да кандидатствате за него в рамките на кампанията.


Как да поискате заем и всеки ли може да кандидатства за кредит с отстъпка?

Няма значение дали сте редовен или нов клиент на Мини Заем и дали имате нужда от online заем до заплата или на вноски. Искате ли да се възползвате от отстъпките по кредитите не е необходимо да правите нищо повече от това да влезете в платформата на кредитната компания от 09.10 до 30.11. 2021 година и да заявите желанието си. Обработката на заявката ви ще отнеме само няколко минути и при одобрение ще ви бъде отпуснат онлайн заем в желания размер с 20% отстъпка от разходите по погасяването му.


 Не забравяйте! Есенната промо кампания на Minizaem.bg стартира на 09.10 и приключва на 30.11.2021 година. Имате ли нужда от кредит, поискайте го в рамките на кампанията и ще го получите с 20% отстъпка.