Спокойни празници с отстъпка от разходите по кредитите от Мини Заем

Спокойни празници с  отстъпка от разходите по кредитите от Мини Заем
24.11.2021

  

Празниците наближават и ти отново се питаш от къде да намериш допълнителни средства за подаръци, празнични трапези и пътувания до роднините. Искаше ти се да можеше да зарадваш с нещо мъничко и себе си, като си купиш лаптопа или телефона, за които от цяла година си мечтаеш.

Всъщност, можеш да направиш всичко това и пак да ти останат пари, с които да платиш и битовите си разходи, че и да изненадаш половинката с някое кратко бягство в СПА хотела, за който отдавна ти говори.

Просто трябва да поискаш онлайн кредит от Мини Заем в рамките на зимната им промо кампания, която стартира на 26.11 и приключва на 26.2021 година.


Защо да поискаш своя заем точно по време на промо кампания на небанковата финансова организация?

Ако кандидатстваш за кредит (на вноски или до заплата) в периода на кампанията, при одобрение ще го получиш с 25% отстъпка от разходите по погасяването му.


Можеш ли да вземеш онлайн кредит с отстъпка, ако си нов потребител?

Разбира се! От  Мини Заем не делят своите потребители на нови редовни и всеки, който има нужда от кредит и кандидатства за него от 26.11 до 26.12.2021 година при одобрение ще му бъде предоставен с 25 % намаление от разходите.


Как да кандидатстваш за заем по време на промо кампанията?

Кликаш на www.MiniZaem.bg, избираш сумата, която искаш да ти бъде отпусната, определяш си сам периода на погасяването ѝ и кандидатстваш. От кредитната компания ще разгледат заявката ти и ще ти върнат отговор до няколко минути. Ако си одобрен, парите ти се отпускат с 25% намаление от разходите и се превеждат по сметка ти до няколко часа. А ти си ги усвояваш както ти е удобно.