MiniZaem изненада своите клиенти с промоционална кампания за Великден

MiniZaem изненада своите клиенти с промоционална кампания за Великден
09.04.2022

  

Великденските празници са чакани и обичани от всички християни по света, тъй като са свързани със семейни събирания, пътувания и почивка.


Дните около Великден обаче често са свързани с известни притеснения от финансов характер. Защото на всички ни се иска да посрещнем празниците с богата трапеза, а във времена като днешните това означава изразходване на средства, които надхвърлят възможностите ни.


Ако и вие се притеснявате, че заплатата ви няма да стигне, за да посрещнете Великден както трябва, от кредитна компания Мини Заем имат изненада за вас.


Небанковата кредитна организация стартира поредната си промоционална кампания за Великден, по време на която всеки, който има нужда от бърз кредит, за да посрещне празниците без притеснения, може да кандидатства за такъв и да го получи с 15% отстъпка.


Великденската промоционална кампания на Мини Заем стартира на 11.04 и приключва на 10.05. 2022 година. В периода на кампанията всички одобрени кредити се предоставят с 15 % намаление от разходите по погасяването им.

За заем с отстъпка могат да кандидатстват както редовни, така и нови кредитоискатели, като единственото изискване е да поискат своя кредит в периода на промоционалната кампания.


Кандидатстването за кредит с 15% намаление става изцяло онлайн и при напълно опростена процедура, а отпуснатите средства се превеждат по сметката на кредитоискателя буквално минути след одобрението.


Единственото изискване е заявката за заем с отстъпка да бъде направена в периода на кампанията - от 11.04 до 10.05.2022 година.


Защо да се доверите на Мини Заем?

За своите над десет години, откакто предлага кредитни услуги на родния пазар Мини Заем се е доказала като компания, чиято основа цел да предлага на своите клиенти бързи кредити и кредити на вноски при възможно най-добрите и прозрачни условия.


Кредитната организация е и сред компаниите, които предлагат заеми при едни от най-ниските лихви и при възможно най-опростени условия за кандидатстване.