Често задавани въпроси

       


Кога се начисляват отстъпките от разходите ? 

Отстъпките се начисляват по време на разглеждането на искането ви за кредит. Можете да ги видите след одбрение.

 

 

Kaкви са изискванията ни за  за одобрение за  бързи кредити онлайн? 

Трябва да имате навършени 18г., да живеете в България, да имате постоянни доходи, мобилен телефон и имейл адрес. Също трябва да можете да върнете навреме избраната от вас сума. Mоля, не кандидатствaйте ако имате съмнения за това.

 

 

Колко време ще ми отнеме взимането на заема? 

Попълването на въпросника изисква 10 минути, отговор ще получите до 30 минути. Превода ще  направим веднага след като подпишете договора дистанционно. В случай, че сметката ви е в Юробанк И Еф Джи, Булбанк, ОББ, ЦКБ, ДСК, ПИБ или Изи Пей ще можете да разполагате с парите максимум до час след кандидатстването ви.

 

 

Как да разбера дали съм одобрен за заем ? 

Отговор ще получите чрез sms, email или телефонно обаждане.

 

 

Има ли отстъпки  при следващо кандидатстване? 

Редовните кредитополучатели, погасили поне един заем без закъснение получават отстъпка. Всеки платен кредит  повишава кредитния Ви рейтинг. Колкото повече коректно изплатени кредити имате към нас, толкова по-голяма отстъпка получавате.

 

 

Мога ли да погася предсрочно заема и какво става с таксата в този случай? 

В случай, че имате възможност да погасите заема предсрочно трябва да влезнете в личния си профил на нашия сайт и да изберете нова дата за връщане, избирайки опция „ предсрочно погасяване” , калкулатора ще ви изчисли сумата,  която трябва да върнете. Плащате такса само за периода, който сте ползвали. Няма такси за предсрочно погасяване.

 

Мога ли да погася предсрочно кредита си, ако имам забавена вноска? 

Не! За да можем да премахнем част от лихвите и да Ви дадем напълно коректна информация трябва първо да заплатите просрочените суми.

 

Какви проверки правим , за да направим оценка кредитоспособноста ви? 

Решението взимаме на база скорингова система и проверка в различни обществени и държавни регистри. Кредитът Ви ще бъде отразен е централния кредитен регистър.

 

 

От каква лична информация се нуждаем? 

Необходими са ни лични данни – трите имена, ЕГН, номер на лична карта, телефон, семейно положение, Вашия адрес; информация за Вашата работа – вида на Вашия договор (трудов или граждански), адрес, телефон на Вашия работодател, каква позиция заемате, месечен доход.

 

 

Политика за поверителност? 

Платформата ни е изградена  по най-съвременните технологии, връзката с вас е криптирана, а като администратор на лични данни отговаряме пред закона за вашата лична информация.

 

Как мога да получа Удостоверение?

Необходимо е да изпратите искане на  имейл - info@minizaem.bg. Писменото уведомление следва да съдържа лични данни - Имена и ЕГН ;  типа на документа - Удостоверение за актуално задължение / предсрочно погасяване или липса на задължение / в случай, че удостоверението, което Ви е необходимо е за предсрочно погасяване, не забравяйте да посочите датата, към която ще погасите / и къде желаете да послужи. 

Срока за издаване и изпращане на документа е 2 /два/ работни дни

 

Подходящи ли са за мен заемите от minizaem.bg? 

Има по-евтини кредити, но те не са толкова бързи, гъвкави и удобни. Ние сме тук за да ви подпомогнем да управлявате вашите парични потоци, когато скоро очаквате постъпления.

 

 

Мога ли да взема кредит ако имам друг заем? 

Няма проблем, стига заема ви да не е необслужван.

 

 

Какво става ако датата на падежа е неработен ден? 

Датата на плащане се измества до първия работен ден.

 

 

Какво да направя ако не мога да си платя вноската на време? 

В случай, че не можете да спазите срока, можете да удължите кредита, като платите такса ползване два дни преди падежната дата.

 

 

Какво става ако не си платя заема? 

 След изтичане на  срок, ако не сте се издължили, сумата по договора ще се увеличи с разходите за извънсъдебното събиране. Вземането ще бъде прехвърлено към колекторска компания, което ще доведе до завеждане  съдебно дело. Просрочието Ви ще бъде отразено в ЦКР, което ще намали вероятността да бъдете одобрен за заем от друга кредитна институция.

 

Кога се разглеждат искания за бързи кредити? 

Работното ни време е от понеделник до петък в часовете между 9:00 и 18:00ч. В случай, че кандидатствате в извън работно време, искането ви ще бъде прието, но разглеждането му ще стане в посочения по-горе интервал.

 


Избери сума до лв.
лв.
Избери период? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Свържете се с нас
0700 100 76
Работно време

Понеделник – Петък

от 9.00 до 18.00 часа

Събота - от 10 до 14 ч.

Неделя - почивен ден