Защо Minizaem.bg

 

► Предлагаме най-ниските разходи за бързи онлайн кредити на вноски изтеглени за период над 9 месеца. От 2 до 9  вноски сме неизменно в топ 3.  За сравнение проверете калулатора на сайта избирам.бг. 

► Предсрочно погасяване на кредита без допълнителни такси. Плащате само разходите за срока, в който сте използвали парите.

► Можете да удължите срока на заема или да го рефинасирате с по-голям.

► Коректно изплатените бързи кредити ще повишават  доверието ни към Вас, което ще доведе до намаляване на лихвите, които  ви  начисляваме за всеки следващ онлайн кредит.

► Ние сме по-бързи от банките. Разглеждането на искането Ви за заем става за не повече от 30 минути.

► Кандидатстването и подписването на договора се извършват по изцяло онлайн процедура, без да е необходимо да посещавате офис или да се срещате с кредитен инспектор.

► Превеждаме парите веднага след съгласието Ви с договора, а ако сметката Ви е в някоя от изброените в общите ни условия банки, парите ще бъдат в нея до 10мин.

► Гъвкави сме по отношение на сроковете и отпусканите суми, можете прецизно да определите размера на кредита  и датата на връщане чрез калкулатора на първа страница.

► Няма да имате неприятни изненади с допълнителни плащания и увеличени вноски. Таксите са  фиксирани и се изчисляват лесно и прозрачно.


Важно! Подхождайте отговорно към всеки кредит и планирайте внимателно личния си бюджет.

Избери сума до лв.
лв.
Избери период? до дни
дни
Взимате
0 лв.
Връщате
0 лв.
Вноски
0 бр.
ГПР
48.3 %
Виж погасителен план
Свържете се с нас
0700 100 76
Работно време

Понеделник – Петък

от 9.00 до 18.00 часа

Събота - от 10 до 14 ч.

Неделя - почивен ден